Chat Abrud Romania

Cea mai mare comunitate de chat din Romania

Chat Abrud online cu fete, baieti, femei, barbati din Abrud

Cauti un chat online romanesc cu fete, baieti, femei, barbati din Abrud? Chat Abrud Romania va pune la dispozitie gratis acest chat cu web. Nu trebuie sa te inregistrezi pe acest chat online Abrud.

loading...

google sharetwitter sharefacebook sharetumblr sharelinkedin sharepinterest share


Chat Abrud online

Daca vrei sa cunosti fete din Abrud, baieti din Abrud, femei din Abrud sau barbati din Abrud? Atunci te afli unde trebuie. Deoarece pe acest site de chat romanesc, nu doar ca poti sa cunosti persoane noi si sa ai discutii online, pentru ca mai apoi sa decizi daca sa le cunosti ma bine. Eu, nu-ti voi spune ca aici iti vei gasi jumatatea, deoaece as minti sau ar trebui sa am o bagheta magica. Insa iti voi spune ca acesta este un site de chat si nu unul de matrimoniale.

Despre orasul Abrud

Abrud este un orasel din judetul Alba. Aici se afla o casa foarte importanta pentru istoria Romaniei. In această casă s-a pus la cale trădarea și prinderea lui Horea și Cloșca în decembrie 1784. Tot aici, în subsolul acestei case au fost ținuți Horea și Closca în noaptea de anul nou 1784/1785, de unde au fost escortați spre Alba Iulia. Gheorghe Giurgiu Crișan (1733 – 1785), fost conducător al răscoalei din 1785, a învățat la școala românească din Abrud. Prins prin trădare în 30 ianuarie 1785 la hotarul dintre Mogos și Ponor fiind închis și interogat în aceeași zi. După moarte o parte a corpului său a fost pusă pe roată în piața Abrudului.